V kategirii Pizzerie naleznete vše potřebné k výrobě pizzy - přes profesionální jednokomorové i dvoukomorové pizza pece. Hnětací stroje s odnímatelnou mísou, pevnou a výklopnou hlavou. Manuální nářezové stroje pro lehčí provozy s ocelovými nebo teflonovými noži. Krouhače sýrů a zeleniny včetně příslušenství disků. Vyvalovačky těsta a lisy, zachlazovací pizza stoly včetně pultových vitrín a drobný inventář - plechy, nože, nůžky, krabice, termo tašky, lopaty.
Model s vestavným míchacím zásobníkem na 30kg nevykynutého těsta. Podle zvolené hlavy lze připravovat porce od 50 do 300g. K zařízení ...
Top QualityProfesionální zařízení pro přípravu porce těsta od 50 do 300g (dle použité hlavy AH). Model s vestavěným míchacím zásobníkem na 30kg ...
Top QualityProfesionální pizza pec super kvality. Ohnivzdorné izolované zesílené stěny, kterými prochází pás, na které se peče výrobek (statický ...
Top QualityProfesionální porcovací a vykulovací zařízení pro přípravu porcí těsta od 50 do 280g (dle zvolené vyměnitelné hlavy). Těsto se v zásobníku ...
Top QualityDvoupatrová profesionální pizza pec super kvality. Ohnivzdorné izolované zesílené stěny, kterými prochází pás, na které se peče výrobek ...
Top QualityTřípatrová profesionální pizza pec super kvality. Ohnivzdorné izolované zesílené stěny, kterými prochází pás, na které se peče výrobek ...
Top Quality