Nový model ENA5 je díky své šířce pouhých 23,8cm jedním z nejtenčích automatických espresso kávovarů na světě!

 

Velké kávovary jsou minulostí - nová ENA5 dává nový standard ve velikosti i kvalitě připravené kávy. Samozřejmostí jsou i skvělé mléčné nápoje jako Cappuccino nebo Caffe Latte. Jura Ena je vybavena plně českým interaktivním menu.

 

Režim nulové energetické spotřeby - Toto patentovaná technologie odpojí přístroj při vypnutí zcela od elektrické sítě. To znamená, že ENA nemá žádnou spotřebu v režimu standby.

 

Otočná a nastavitelná kávová výpusť - Kávová výpusť ENA5 může být nastavena pro přípravu jedné nebo dvou espreso káv pouhým otočením. Výška je jednoduše nastavitelná pro právě Váš typ šálku od 65 do 111 mm. Skvěle vypadá, skvěle funguje.

 

Multibarevný český textový displej - Jura ENA je vybavena textovým displejem s možností podsvícení ve třech barvách. Přístroj tak dokonale zapadne do Vašeho interiéru. Barvy Vám ukáží stav Vašeho kávovaru ENA. Vše je velmi jednoduché a díky českému menu přehledné.

 

Ovládání jedním tlačítkem - Otočte, stiskněte a těšte se z vynikajícího espressa. Velmi jednoduché a intuitivní ovládání pomáhá usnadnit přípravu Vaší oblíbené kávy. Jednoduše a snadno. Přístroj má vestavěné automatické čistící programy. Inteligentní elektronika a vlastní diagnostika kávovaru Ena se postará o dokonalou údržbu přístroje.

Technické parametry
Výškově nastavitelná výpust kávy : 
od 65 do 111 mm
Výrobce Vyrobeno v EU
Záruka 12 měsíců
Vytisknout stránku
Odeslat produkt emailem
Dostupnost Na dotaz
Katalogové čísloModel Cena bez DPH Cena s DPH Sleva Kusů
13402 IMPRESSA ENA 5 Crema 16 060 Kč 19 433 Kč -
Zasílat novinky e-mailem
Z jakého oboru ?