Kávovar JURA Impressa C9 

Kávovar JURA Impressa C9 One Touch Cappuccino získal první místo v nejprestižnějším testu kávovarů, který připravují nezávislý odborníci. Umístil se první v kategorii přípravy cappuccina. Kávovar Jura IMPRESSA C9 OneTouch II.generace je plně automatický automatický kávovar pro přípravu espressa či cappuccina.

Stačí pouhé stisknutí tlačítka, bez nutnosti manipulace s šálkem... A vychutnáte si oblíbené cappuccino. One Touch Cappuccino technologie dělá divy. Snadné a logické ovládání v kombinaci s přehledným českým displejem vás vede přímo k žádanému cíli.

 

Cappuccino na pouhý stisk tlačítka - S pomocí speciální Auto Cappuccino trysky připraví váš kávovar Impressa C9 cappuccino pouhý stiskem tlačítka bez nutnosti manipulace s šálkem. Samozřejmostí je možnost ovlivnění síly či velikosti kávy a množství mléčné pěny podle Vašeho oblíbeného šálku.

 

Snadné ovládání - Čitelný displej s plně českým menu, srozumitelné symboly a rotační ovladač pro snadné programování činí ovládání přístroje Jura Impressa C9 One Touch intuitivní a snadné.

Kávovar Vám sám nahlásí nutnost doplnění vody, kávy či požadavek na aktivaci automatického čistícího programu. Výškově nastavitelná kávová výpusť Ani dva šálky na espresso či běžnou kávu nejsou problém. Výšku výpusti je možno přizpůsobit v rozmezí 65 až 111 mm a dopřát tak každému šálku ideální pozici pro bohatou krémovitou pěnu. Samozřejmostí je prostor pro nahřívání šálků na horní straně přístroje.

Technické parametry
Výškově nastavitelná výpust kávy : 
65 až 111 mm
Výrobce Vyrobeno v EU
Záruka 12 měsíců
Vytisknout stránku
Odeslat produkt emailem
Dostupnost Na dotaz
Katalogové čísloModel Cena bez DPH Cena s DPH Sleva Kusů
13468 IMPRESSA C9 28 930 Kč 35 005 Kč -
Zasílat novinky e-mailem
Z jakého oboru ?