Kávovary JURA IMPRESSA C5 ukazují jak perfektní a snadná může být příprava výborné kávy. Další vývoj kompaktní řady IMPESSA C5 staví nová měřítka kvality kávy, včetně ohledu na optickou stránku. Přístroj je vyjímečný svými rozměry a řeší tím často se vyskytující problém "kam s ním?". Dnes již nemusíte dělat kompromisy co se týče kvality kávy.

 

IMPRESSA C5 II.gen. - přednosti Klikni & Pij Otočným ovladačem jednoduše zvolte mezi kávou, espressem, jedním nebo dvěma šálky, a klikněte. Díky novému ovladači Rotary Switch je ovládání jednoduché a intuitivní. Během chvilky Impressa C5 připraví Váš nápoj. Dokonalý zážitek.

 

Display - Všechny informace jsou zobrazeny na uživatelsky jednoduchém, podsvíceném displeji. V kombinaci s ovladačem Rotary Switch máte dokonalou kontrolu nad přípravou Vaší kávy. Součástí kávovaru jsou české informační popisy a velmi podrobný návod s tipy baristy.

 

Výškově stavitelná výpusť kávy - Výška kávové výpustě může být libovolně nastavena mezi 65 a 111mm, přesně podle Vašeho šálku. Tím je zaručena maximální čistota, stečení kávy po stěně šálku a tím vytvoření sametově jemné cremy. Vše je zabaleno do perfektního designu.

 

Eco - inteligence Kávovar Jura Impressa C5 II. generace má ve vypnutém stavu nulovou spotřebu energie. Díky Zero-Energy Switch je kávovar při vypnutí zcela odpojen od elektrické energie a stand-by režimu má nulovou spotřebu energie.

 

IMPRESSA C5 II.gen. – výbava Spolu s přístrojem je dodáván uvítací balíček s výbavou pro údržbu Vašeho kávovaru (čistící tablety, filtr Claris, čistič cappuccinátoru…), Easy auto-cappuccinátor, tryska na horkou vodu, tištěný manuál v českém jazyce s tipy baristy pro ještě lepší kávu.

 

 

Technické parametry
Provedení : 
černá nebo platinum
Výrobce Vyrobeno v EU
Záruka 12 měsíců
Vytisknout stránku
Odeslat produkt emailem
Dostupnost Na dotaz
Katalogové čísloModel Cena bez DPH Cena s DPH Sleva Kusů
13479 IMPRESSA černá 18 260 Kč 22 095 Kč -
13307 IMPRESSA platinum 19 250 Kč 23 293 Kč -
Zasílat novinky e-mailem
Z jakého oboru ?