Kávovar Jura Impressa F50 Eco využívá nového systému nulové spotřeby ve vypnutém stavu. Tím rozšiřuje nabídku ekologicky šetrných spotřebičů Jura. Všechny důležité vlastnosti modelu F50 Classic zůstaly zachovány. Navíc přibyla i možnost individuálního nastavení programovatelných tlačítek pro různé velikosti kávy.

 

Programovatelná tlačítka Kávovar Jura F50 Eco je vybaven 4 individuálně programovatelnými tlačítky pro přípravu různých kávových specialit. Je jen na Vás, zda si pod jednu volbu naprogramujete silné ristretto a pod druhou klasické espresso...

 

Snadné zpěnění mléka Vestavěný Profi Auto-Cappuccino zpěňovač mléka umožňuje automatické zpěnění mléka. Mléko je samočinně nasáváno a cappuccinátor vytváří mléčnou pěnu, která umocní Váš zážitek z připraveného Cappuccina. Profi vrze této cappuccino trysky navíc umožňuje i mléko jen ohřát bez napěnění - například pro čokoládové nápoje. Uživatelsky přátelské české menu Inteligentní elektronika v přístroji nabízí celou řadu uživatelských programů. Srozumitelné textové menu v českém jazyce zajišťuje snadné a pohodlné programování.

Technické parametry
Provedení : 
černá/platinum
Výrobce Vyrobeno v EU
Záruka 12 měsíců
Vytisknout stránku
Odeslat produkt emailem
Dostupnost Na dotaz
Katalogové čísloModel Cena bez DPH Cena s DPH Sleva Kusů
13374 IMPRESSA F50 21 450 Kč 25 955 Kč -
Zasílat novinky e-mailem
Z jakého oboru ?