Akce
  Kávovar JURA Impressa Xf50 

Znamenitě chutnající káva je to, po čem lidé pracující v kanceláři touží. Za velmi dobrou chuť espressa a velmi dobrou vůni se stal model IMPRESSA F50 vítězem testu Stiftung Warentest.

Na základě tohoto modelu společnost JURA vyvinula působivý přístroj pro použití v kancelářích. Vynikající chuťové vlastnosti kávy doplňuje nevšední design přístroje. Přehledné ovládání a údržba prováděná stiskem jednoho tlačítka jsou dalšími přednostmi.

 

Jednoduché ovládání - Každý, kdo si potrpí na široký výběr kávových specialit, to má s přístrojem Impressa Xf50 velice snadné: ovládací prvky byly zredukovány na naprosté minimum a jsou jednoduché k používání. S pomocí otočného ovladače snadno a intuitivně dosáhnete své oblíbené volby.

 

Kompakní design a přitažlivý tvar - Z estetického hlediska přístroj bez problémů vkusně doplní jakýkoliv interiér, a to díky svým kompaktním rozměrům. Návrhář Wolfgang Jonsson věnoval mnoho pozornosti detailům, a tak Impressa Xf50 upoutá z každého úhlu pohledu. Na výkonu záleží Kapacita přístroje Impressa Xf50 jej stanoví vítězem na místech, kde je připraveno asi 30-60 šálků denně. Ať už v autosalonech, buticích či kadeřnických salonech.

 

Přístroj je nenáročný na údržbu a vždy připraven k použití. Vy se můžete jednoduše soustředit na to hlavní - požitek z dobré kávy. Samozřejmostí, kterou přístroj nabízí, je možnost přípravy nápojů z již namleté kávy. Monitorování zásobníku mleté kávy umožní inteligentní elektronice automaticky rozpoznat její použití.

Technické parametry
Denní kapacita : 
až 30 šálků
Výškově nastavitelná výpust kávy : 
70 - 111 mm
Rozměry (Š x V x H) : 
32,5 x 37,5 x 47 cm
Napětí / Výkon : 
230 V / 1450 W
Výrobce Vyrobeno v EU
Záruka 12 měsíců
Vytisknout stránku
Odeslat produkt emailem
Dostupnost Na dotaz
Katalogové čísloModel Cena bez DPH Cena s DPH Sleva Kusů
13267 IMPRESSA Xf50 25 191 Kč 30 481 Kč 10 %
Zasílat novinky e-mailem
Z jakého oboru ?