Akce

Vše co potřebujete, je stisknout tlačítko, a můžete si vychutnat jednu ze sedmi jednotlivě programovatelných specialit nabízených přístrojem IMPRESSA Xs95. Použijte Professional Cappucino a příprava modních nápojů, jako jsou Cappuccino, Latte Macchiato nebo Ristretto, se stane hračkou. Volně výškově nastavitelná kávová tryska zajistí, že vaše kávová specialita může být servírována ve vybraném šálku, či vhodné sklenici. Dva integrované topné systémy umožňují okamžité přepnutí mezi horkou vodou a párou. Možnosti kávovaru dále rozšiřuje varianta přípravy z již namleté kávy.

Zajímavé jsou variace rozšíření pomocí bohatého příslušenství: připojení na vodovodní řad, větší zásobník kávy či pasport porcí. To vše řadí přístroj mezi profesionály.

One Touch Cappuccino Nová IMPRESSA XS95 One Touch umí připravit Vaše cappuccino nebo latte macchiato pouhým stiskem tlačítka bez nutnosti pohybu šálkem. Navíc si uživatelsky můžete upravit nejen sílu a množství kávy, množství mléka, ale i pauzu před vlitím kávy do mléka u latte a tím získat skutečně velmi dokonalý výsledek.

 

Maximální výkon - Hlavní předností kávovaru Jura Impressa XS95 One Touch je velký zásobník na vodu a velké odpadní nádoby. Proto i v místech s velkým výdejem káv denně máte dostatečnou kapacitu. Kávovar je vhodným přístrojem všude tam, kde je požadavek denně na 50-150 káv. Káva na přání „à la carte“ U modelu Jura XS95 One Touch nejste ničím vázáni. Díky nabídce Káva „à la carte“ si můžete vytvořit libovolný kávový nápoj dle Vašich požadavků ve všech myslitelných variacích. S přehledným ovládáním pomocí otočného ovladače to je velmi snadné. Extra výškově nastavitelná kávová výpusť Je na Vás, zda si chcete vychutnat ristretto, pravé espresso či kávu ve velkém šálku nebo kávový nápoj ve skle...

 

Kávová výpusť je u kávovaru Jura S9 One Touch plynule nastavitelná od 66 do 146 mm.

 

Aktivní monitoring stavu zrnkové kávy - Inteligentní elektronika ve Vašem kávovaru Jura IMPRESSA XS95 One Touch ohlídá nejen potřebu aktivace automatického čištění, ale i takové detaily jako množství zrnkové kávy v zásobníku. Vždy tak budete mít jistotu, že dostatku kávy pro jakýkoliv nápoj. Velmi snadná péče Váš přístroj IMPRESSA XS95 One Touch se o vše postará díky inteligentní elektronice, která včas upozorní na nutnost ativace automatického čištění, nebo automaticky provede proplach. Díky možnosti užití filtračních patron Claris již nebudete muset provádět dekalcifikaci přístroje. Pokud s přístrojem již nebudete pracovat, může se automaticky po určité době propláchnout a vypnout.

 

Na Vás je skutečně jen to nejdůležitější – vychutnat si dokonalé espresso. IMPRESSA XS95 One Touch – výbava Kávovar Jura IMPRESSA XS95 One Touch je základní ceně vybaven uvítacím balíčkem s výbavou pro údržbu Vašeho kávovaru (čistící tablety, filtr Claris, čistič cappuccinátoru…), Profi auto-cappuccinátorem, tryskou na horkou vodu, tištěným manuálem v českém jazyce s tipy baristy pro ještě lepší kávu, registrační kartou pro aktivaci záruky a získání dalších výhod. Na vyžádání Vám kávovar nainstalujeme přímo u Vás, naučíme Vás s ním pracovat, ukážeme Vám přípravu kávových specialit, naplníme Vám ho tou nejlepší kávou.

Technické parametry
Denní kapacita : 
až 50 šálků
Výškově nastavitelná výpust kávy : 
66 - 146 mm
Rozměry (Š x V x H) : 
41 x 47 x 39 cm
Napětí / Výkon : 
230 V / 1350 W
Výrobce Vyrobeno v EU
Záruka 12 měsíců
Vytisknout stránku
Odeslat produkt emailem
Dostupnost Na dotaz
Katalogové čísloModel Cena bez DPH Cena s DPH Sleva Kusů
13291 IMPRESSA Xs95 platinum 44 091 Kč 53 350 Kč 10 %
13297 IMPRESSA Xs90 černý 44 991 Kč 54 439 Kč 10 %
Zasílat novinky e-mailem
Z jakého oboru ?